Fin sejr til Skive fH over TTH Holstebro

Håndbold:

Efter straffekast fik Skive fH sejren over ligaholdet fra TTH Holstebro, der da torsdag aften var kamp i årets Spar Nord Cup, der foruden Skive fH har deltagelse af syv ligahold.

De to hold gav hinanden en lige kamp, hvor Skive fH var i front det første kvarter, men nogle små fejl, mod slutningen af halvlegen, gjorde at TTH Holstebro kunne gå til pause foran med 14-11. Det blev hurtigt udlignet i anden halvleg - ved stillingen 16-16, og siden fulgtes de to hold af, dog hele tiden med TTH i front.

THH førte 24-22 fire minutter før tid, men Skive fH fik udlignet, og fik chancen i de sidste 25 sekunder, hvor Skive fH spillede syv mod seks. Her overså dommerne et soleklart straffe til Nicolai Nørager, og i stedet havde TTH muligheden for at kaste bolde ned i et tomt mål, men overplacerede skuddet der gik over.

I stedet gik holdene til straffekast, og her scorede Skive fH på fire af fem kast, mens TTH brændte to af fire, så det var unødvendigt at afvikle deres sidste kast.

I målet stod Mads Meldgaard en glimrende kamp, og også de unge Nicolai Nørager og Mathias Bitsch fik også ros fra Skive fH. Skive var uden de skadede Michael Pedersen, Nikolaj Søndergaard, Jesper Sørensen og Jacob Weinreich, der alle døjer med små skader.

Kampfakta: TTH Holstebro - Skive fH, 26-28 efter straffe. Ordinær kamp 24-24 (14-11).